MOBIELE RIJPLAAT


“Ideale mobiele drempelhulp! Dat 175 kilo op een drempelplaat van maar één kilo kan rusten is niet te geloven, je moet het voelen.”


Omschrijving:

Zijn minimale gewicht draagt natuurlijk een hoop bij aan het gebruiksgemak. De verhouding gewicht tot draagcapaciteit is van alle rijplaten het meest indrukwekkend: hij kan met zijn ene kilo 175 kilo verdeeld gewicht aan. Makkelijk neerleggen en zekeren, dat is het gebruiksgemak van de rijplaat. Hij weegt zo zwaar als een pak suiker en hij is uit één stuk gemaakt. Maar zo mobiel als hij is, hij kan ook aan de ondergrond geschroefd worden.

De mobiele rijplaat beschikt over een extreem stroeve anti-sliplaag die het onmogelijk maakt om te slippen of te glijden. Met een veilig gevoel de drempelplaat over, te allen tijde! Een praktische drempelplaat met een formaat van ruim 40 x 80 centimeter. Zijn oppervlak is breed genoeg voor iedere drempel en rolstoel maar smal genoeg om vederlicht te blijven. Praktisch onderhoudsvrij door het geanodiseerde aluminium. Alleen de anti-slipvlakken moeten schoon en droog blijven om de veiligheid te garanderen.


Specificaties:

Lengte is 406 mm en breedte 813 mm.
Maximale hoogteoverbrugging is 5 cm.


Advies verkoopprijs € 69,00  inclusief BTW
Artikelnummer WARP001

Alle Mobiliteitsproducten

Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie

FULL CARBON Rolstoel

4.750,00 EUR

Lees verder

NUDRIVE Zelfstandige Rolstoelhulp

2.950,00 EUR

Lees verder

ERGOBAUM 7G Krukken MET SCHOKDEMPING

149,00 EUR (stuk) / 249,00 EUR (paar)

Lees verder

ERGOCANE Wandelstok 2G met SCHOKDEMPING

99,00 EUR

Lees verder

Mobiele Rijplaat

69,00 EUR

Lees verder

ERGOCAP Kruk/Stokdop

29,00 EUR

Lees verder