Over 2MOBILITY BV

2MOBILITY is een groothandel en fabrikant van exclusieve mobiliteitsproducten. Alles is erop gericht de mobiliteit in stand te houden en het dagelijks leven makkelijker en aangenamer te maken. De producten onderscheiden zich in gewicht, design, innovatie, comfort en gemak.

Lichter voor dagelijks gebruik en transport
Design zodat jij ermee gezien wilt worden 
Innovatie omdat het er simpelweg nog niet was
Comfort zodat je het iedere keer graag gebruikt
Gemak want dit dient de mens

Mobiliteitsproducten

2MOBILITY richt zich volledig op de mobiliteit van onze eindklanten, zodat zij op een positieve wijze in de maatschappij actief zijn en blijven.

Vrij vertaald betekent ons logo:
Met een 2MOBILITY product zal de zelfstandigheid van de gebruiker intact blijven of zelfs vergroot worden. We brengen dit tot de verbeelding met onze icon die een stap vooruit zet en vervolgens onze positieve slogan; Let's Get Moving! Op deze wijze blijven we actief wat weer goed is voor onze gezondheid.

We leveren diverse mobiliteitsproducten met o.a. ons eigen kwaliteitsmerk Wheelzahead. Dit zijn geen standaard producten, wij bieden voordelen die er nog niet zijn. Continu luisteren naar de wensen en vragen van de klanten en dit vertalen naar betere producten. 

Rond de zomer lanceert 2MOBILITY nieuwe mobiliteitsproducten waarmee we wederom bewijzen vernieuwend in de markt te willen zijn. Like ons op Facebook om hiervan direct op de hoogte te zijn.