Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Rollator TRACK CHAMPAGNE Wheelzahead


“Met de TRACK> rollator bent u altijd 3 stappen voor: Lichtgewicht, dubbel opvouwbaar en standaard voorzien van DIVERSE accessoires.”


Omschrijving:

De TRACK is naast Antraciet ook leverbaar in Champagne! Deze nieuwe editie is in 2018 als mooiste verkozen uit 4 potentiële kleuren, zodat er bij de Rollator TRACK nu keuze is tussen 2 sjieke kleuren.

De TRACK rollator heeft een tweeledig vouwsysteem. Hij kan niet alleen samen, maar ook nog eens dubbel gevouwen worden. In twee simpele stappen ongekend klein! Zo past hij eenvoudig in elk hoekje en met 7,4 kg kan hij makkelijk meegenomen worden. Een rollator zal deel uit gaan maken van het interieur. Daarom hebben we zorg gedragen voor een modern, mooi ontwerp dat gebruik maakt van duurzaam en aantrekkelijk materiaal. Met de TRACK mag u overal gezien worden! Handig voor binnen- en buitengebruik.

De TRACK wordt compleet geleverd. Zo komt u nimmer voor onverwachte kosten na aanschaf te staan, want alle basisbenodigdheden zijn inbegrepen. De TRACK wordt standaard geleverd met: een wandelstokhouder, een afgesloten shopping (schouder)tas, een open net-tas, 10 reflectoren voor de zichtbaarheid in het donker, een parkeerrem, ergonomische handvaten, een stevige verstelbare rugband met naamlabel en een handig tilpedaal.

Wat de TRACK bovendien zeer gewild maakt is dat alle remkabels netjes zijn weggewerkt in het frame en dat samen met het moderne ontwerp en scherpe verkoopprijs maakt het een mooie, complete en compacte rollator.
De TRACK wordt ook wel de ALL-INCLUSIVE rollator genoemd.

Daarnaast zijn er indien wenselijk nog extra opties bestelbaar: instelbare LED verlichting voor in het donker, een dienblad voor binnengebruik en een praktische reistas voor onderweg.


Specificaties:

Lengte 70 cm
Totale breedte 63,5 cm
Hoogte 80,5 - 93,5 cm
Opgevouwen 39 x 25 x 81 cm
Hoogte zitting 56 cm
Breedte zitting 46 cm
Diepte zitting 22,5 cm
Gewicht 7,4 kg
Maximaal belastbaar gewicht 135 kg.


Advies verkoopprijs € 289,95 inclusief BTW
Artikelnummer WARO005

Alle modellen Rollators

Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie

Rollator INDOOR Wheelzahead

189,95 EUR

Lees verder

Rollator TRACK Antraciet Wheelzahead

289,95 EUR

Lees verder

Rollator TRACK Champagne Wheelzahead

289,95 EUR

Lees verder